bugün

sevdiği entry'ler

yeni nesil kızlardan anne olmayacağı gerçeği

yeni nesilden ne köy ne kasaba olur istisnalar hariç iyileri tenzih ederim. yeni nesil kızlardan ne anne olur yeni nesil erkeklerdende baba. kızlar gezip tozma sosyal medyada beğenilme arzusu erkeklerde sorumluluk almıyım daldan dala tuttuğumu yatağa atıyım peşindeler.

hep dış güçler sosyal medya tv ile bizi asimile ediyor aile yapısını bozuyor özgürüm istediğimi yaparım modunda. herkes manken ünlü iş adamı mafya. özenilen şeylere bak. kimse bilim adamı oluyum ya da ünlü bir yazar olma peşinde değil.

erkekler güzel kız peşinde kızlar zengin koca. tabi evlenenlerinde nasıl çocuk yetiştirdikleri ortada. aslında nesillede alaka yok. adam 50 yaşında tiktok çekiyor iki beğeni için ne hallere giriyor ya da yolda karınız çok güzel deseniz size saldıracak kişi evinin perdesi açık diye kavga çıkaran tip eşi ile video çekip beğeni peşinde.

mansur yavaş a bir iftira da sen at kampanyası

ailesi israil asıllıdır.kendisi aramıza sızmış bir satenist israil ajanı belediyede çalışan çaycıya kedi toplatıyor muş sonrası bilinmiyor.

yanlış insana aşık olmak

Kaderdir. Yarrağı yediğinizin de göstergesidir.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Kendince bir şeyler saklamaya çalışıyor ama buna gerek yok. istediği gibi hür artık. Her şey yapabilir.

Benden neyi neden saklama gereği hissediyor buna şaşıyorum? Yok, merakım da yok ama neden?

Bu kadar açığından sonra ağzıyla kuş tutsa inanır mıyım bir şey olmadığına? Beni hiç mi tanımadı, ya da aptal mı sanıyor?

Her neyse, az kaldı, bitiyor.

eşine param yok diyemeyen adamın intihar etmesi

bir tarafta görmemişliğin bokunu çıkartıp daha "aguu" diyemeyen bebeğine tek taş pırlanta yüzük alan börek suratlılar diğer tarafta haftada 1-2 defa gerçekleşmeye başlamış yoksulluk kaynaklı intihar vak'aları.

buradaki at kafalıları sktr et bunlar o kadar mal ki sırf hükümeti daha çok yalamam lazım diye şerefleri ile beraber vicdanlarını da satmışlar. gelirler burada bile a.cık a.cık yazarlar mutlaka. dışarıdaki insanların şu haberlerden vicdanı sızlıyor mu asıl mesele bu. ülkenin bir kesimi haram para kazana kazana öyle bir hale geldi ki işte kına gecesi düzenlemeler, bebeğe tek taş yüzük takmalar, led lambalı davullu bilmem ne kutlamaları ile insanların gözündeki nefreti misli ile artırırken üstüne yetmezmiş gibi ülkeye 4 milyon suriyeli getirtip zaten fakir olan halkı iyice fakirliğe sürüklüyor. üstüne da...k geçer gibi çıkıp "ekonomik kriz yok yaeaea şaha kalktık kalkacağız az daha g.tünüzü sıkın" diye açıklamalar yapıyorlar. diğer tarafta ise siyanür içip canına kıyan tüfekle kendisini vuran insanlar.

merhamet duygusu olmayan insandan bir b.k olmaz. bu kesim merhamet duygusunu da satmış uzun zaman önce. sadece ben ve çevremdekiler yiyebilir zihniyeti ile bu insanların akan kanlarını ellerine bulaştırıyorlar. işin kolayını seçip "adam kesin kumarbazdır alkoliktir ateyizdir ondan parası yoktur yaeaea" denilebilir buradaki sığırlar gibi. işte tam olarak anlatmaya çalıştığım aşağılık kesim bunlardır. bu ülke bu mallar yüzünden bu halde. karınları aç her tarafa borçları var geçinemiyorlar çoluk çocukları perişan ama sırf yalayıp yuttukları adam seçim kazansın diye her türlü rezilliğe katlanıyorlar. kendileri çekse sırf neyse ama kendileri ile beraber milyonlarca insanı da açlığa sürüklüyorlar.

sözlük erkeklerinin fotoğrafları

iyi akşamlar. Yaş oldu 28. Mutfağımdayım işte.
(img:#1931350)

fatihte 4 kardeşin toplu intihar etmesi

--spoiler--

bu insanların açlıktan öldüğüne inanmıyorum.

--spoiler--

bu ulkede acliktan olmek icin illa elinin ayaginin tutmamasina gerek yok,burada yasiyor olman yeterli. kaymakam da zaten ihtiyac sahiplerini kapisi acik bekliyor,gel kardesim ben sana yardim edeyim diyor.
bu dunyada bir wonderland var ve siz gizli bir gecit buldunuz,orada yasiyorsunuz bu gerizekali beyanlarin baska aciklamasi olamaz.
hic parasizlik cekmemis,sifiri gormemis, hic bir ekmek almak icin bakkalin insafina kalmamis insanlar yargi dagitiyor.
is bulmak cok kolay,isi buldun maasi almak cok kolay dimi.
elektrigin kesik,dogalgazin kesik,eve giren tek maas var ve onda da haciz var. bakkala borcun var,belki adam ya bu parayi ode,yada borcunu odemenin baska bi yolunu bul yoksa sana ekmek yok dedi. bilemezsiniz. hicbir sey bilmediginiz bir konu hakkinda boyle ahkam kesemezsiniz. hele ki intihari kurtulus olarak gormus insanlar hakkinda,hic.

balkan göçmeni olup suriyeliler gitsin diyen tip

görsel

Osmanlının Balkanlar’da kazandığı topraklarda hakimiyetini sürdürmek için yerinden yurdundan koparıp gönderdiği Türk çocuklarıyla Suriyelileri bir tutacak kadar tarih bilginiz yok gelip burada yarak kürek şeyler yaZıyorsunuz amına koyduğumun cahilleri. Bu insanlar tarihin her döneminde zulme uğramış, sürgünlere yollanmış, ırkları, dinleri unutturulmaya çalışılmış bütün bu baskılara rağmen Türklüklerinden, ülkelerinden vazgeçmemiş ne yazık ki götünü silmeyi bilmeyen Araplarla bir tutuluyor. Kusura bakmayın ama cehaletinizi sikeyim sizin.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

(img:#1917012)

yaran twitter iletileri

görsel

millet seçim derdinde liliith ayakkabı

Mahalle yanarken orospu saçını tararmış.

hey hancı bize şarap kadın ve et getir

cağnım kurdun çoğunlukla ötelendiği taleptir.

görsel